Злоупотребата е още по-гигантска, отколкото изглеждаше първоначално

Докладът на ДАНС излезе в "Труд". Злоупотребата е още по-гигантска, отколкото изглеждаше първоначално. Представител на ППДБ - някакъв световно неизвестен зам.-министър, абсолютно неправомерно е заснел на видео целия процес по изграждане на изходния код на софтуера за машините. Подчертавам - не "хеш кода", а изходния код. Кажете на всякаквите IT-дърдорковци от и около ППДБ, които цял ден бръщолевят глупости без да знаят фактите и заблуждаваха хората, че било хешкода и заради това нямало било проблем. Измамници! 

Обяснете го и на партийните активисти на ППДБ, зле дегизирани като "Обществен съвет" на ЦИК, които както обикновено писаха високопарни декларацийки без да знаят за какво става дума. Тях, естествено, не ги и интересува истината, защото в мнозинството си са партийно зависими и политически пристрастни кьм ППДБ.

Прочее, около машините и тяхното налагане като способ за гласоподаване у нас, въпреки че са отречени в цивилизования свят и се прилагат само в Третия свят, се формира истинска ИЗБОРНА МАФИЯ. Докато не премахнем със закон машинното гласуване, тази мафия ще краде гласовете ни и така ще ограбва бъдещето на България. 

Когато въведоха машинното гласуване у нас преди около три години, писах и говорих неведнъж, че това е гледан филм в Европа и в България ще се случи както в Германия, Нидерландия и Ирландия - първоначално общественото мнение не чува трезвите гласове, които обясняват колко несигурно и опасно е машинното гласуване. Заблуждава се, че било по-лесно, по-удобно, пък младите привличало, пък дигиталната епоха било... И само след няколко години се сблъскват с грозната истина и отменят машинното гласуване, а машините отиват за скрап. И прогнозирах, че до 3-4 години машинното гласуване у нас ще бъде премахнато. Е, бил съм добър "пророк". Минаха три години и злоупотребите с машините лъснаха. Сега остава партиите в Парламента да променят Изборния кодекс и да ни върнат отново в цивилизования свят, където се гласува само с хартия. За да има шанс за честни избори!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02MALZthA5QfhCz9HWP7dB3UjCHp4BkgbURDCkuaE7biLEHGikQeoueRCWey8ywXiGl&id=100003670939992
Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Коментари