top of page

ЛОГИСТИЧНА ДЕЙНОСТ

Фирмата разполага със складова база с обща площ 8000 кв.м., което  спомага за по-добра организация както на вътрешните комплектни и групажни пратки, така и на пратките, свързани с износ за други страни. Складът е разположен в гр. София – Требич, в индустриална зона, в непосредствена близост до Околовръстен път на гр. София. 

МИТНИЧЕСКО АГЕНТСТВО

ВАЛБО разполага както със свободни складове, така и със складове под митнически контрол, които са от особено предимство при обслужване на групажните пратки.

Изготвяне на всички видове митнически документи, търговски документи и транспортни документи, сертификати, удостоверения и др. 

ТРАНСПОРТ

Организираме автомобилни превози от и за ЕС, България, Русия и др. Практически можем да доставим Вашата стока до и от всяка точка на света. Организираме 

вътрешнообщностен автомобилен транспорт на цели и групажни товари в ЕС и извън него.

ВАЛБО 

е създадена през 2006 година.

 

 

Дейността на нашата компания е международен транспорт, спедиция, логистична дейност,

митническо складиране и митническо агентство.

 

            Ние ценим Вашето време, затова създадохме екип от професионалисти , които ще ви съдействат при нужда и интерес към предлаганите от нас услуги. Стремим се към непрекъснато усъвършенстване на нашите услуги, както и оптимална комуникация и сътрудничество с всички клиенти и партньори.

Транспорт*Логистика*Спедиция

bottom of page